Kahekordne karikavõitja Daniel Carcillo lõpetab karjääri

Tuntud löömamees ja niisama lõhkuja Daniel Carcillo on otsustanud juba 30-aastaselt oma mängijakarjääri lõpetada. Chicago Blackhawksiga nii möödunud suvel kui kaks aastat tagasi Stanley karika võitnud ründaja asub pidama teistsugust heitlust.

(foto: beforeitsnews.com)
"Minu eesmärgiks saab olema sportlaste abistamine üleminekul nende elu järgmisesse faasi - olgu selleks hariduse jätkamine, ettevõtetes praktikakohtade otsimine või koostöö teiste sportlastega, keda vaevavad samad mured. Minu missiooniks on aidata kutte, kes kannatavad ärevuse, depressiooni ja oma tulevikuga seotud ebakindluse all. Mitte kunagi tulevikus, mitte järgmisel nädalal, aga nüüd kohe," teatas Carcillo.

Teema on kokku neljas karikafinaalis mänginud kanadalase jaoks südamelähedane. Veebruaris lahkus meie seast vaid 35-aastasena Steve Montador, tema endine Blackhawksi meeskonnakaaslane ja lähedane sõber, keda vaevasid karjääri jooksul sõltuvusprobleemid ning kellel oli pärast selle lõppu raske leida oma kohta tavaelus. Sõltuvuste küüsis on ka Carcillo ise olnud. Aprillis avaldas ta mõtlemapaneva video.


Carcillo asub võitlema ka selle nimel, et peapõrutustega seotud probleemidele pöörataks suuremat tähelepanu. Usutakse, et Montador suri just tänu konditsioonile, mis tekkis korduvatest peapõrutustest.

Kommentaarid