Sissemagamine maksis Islandersi noorukile laagrikoha

Kui Josh Ho-Sang veel ilusat und nägid, olid tema klubikaaslased juba jääl. Nii võib kirjeldada olukorda, mis leidis aset reedel, mil New York Islanders oma hooajaeelse laagri esimese treeningu pidas. 19-aastase ründaja jaoks lõppes laager enne kui see alata sai.

(foto: Kathleen Malone-Van Dyke)
Ho-Sang, kes on Islandersi eelmise aasta drafti avaringi valik, saadeti OHL-i tagasi. "Aitab jamast, on aeg täiskasvanuks saada," olid peamänedžeri Garth Snow sõnad, millega ta teele saadeti. Seda pärast karistust, mille kohaselt pandi ta kolmeks tunniks mööda vana mängupaiga Nassau Coliseumi treppe jooksma.

Noorel mängumehel on ka varasemalt distsipliiniga probleeme olnud. Samuti on ta üsna suure suuga. Näiteks, kui teda eelmisel aastal Kanada juuniorite MM-i meeskonna laagrisse ei kutsutud, siis viskas ta õhku rassismi teema.

Enne sissemagamist oli peatreener Jack Capuano talle välja vaadanud koha ründekolmikus koos Anders Lee ja kapteni John Tavarese endaga.

Vastuoluline ründaja on väga huvitava taustaga. Tema isa on endine Jamaika tennisist, kelle vanaisa pärit Hong-Kongist. Ema on sündinud Tšiilis, isaks hispaanlane ja emaks venelanna.

Kommentaarid