Arstid ei luba Ryane Clowe'it enam väljakule

New Jersey Devils on olude sunnil lühikese aja jooksul jäänud ilma juba teisest mängijast. Vigastused viisid kapteni Bryce Salvadori pensionipõlve veetma ning sama ootab nüüd ees Ryane Clowe'it. Arstid ei luba ründajat pärast mitmeid peapõrutusi enam väljakule.

(foto: USATSI)
Kuu lõpus 33-aastaseks saav Clowe jäi eelmisel hooajal pidama vaid 13 mängu peale. Ta pole peapõrutuste tõttu alates hooajast 2011/12 suutnud aasta jooksul rohkem kui 43 mängus kaasa teha. 2013. aasta suvel New Jerseysse jõudnud kanadalane oli ise valmis karjääri jätkama, aga arstide punane tuli tõmbas sellele plaanile kriipsu peale.

"Tunnen ennast üsna hästi. Olin traumast paranemas ja enesetunne oli taastumas. Lootsin, et mul tekib veel võimalus edasi mängida, aga seda siiski ei tulnud. Üldplaanis tunnen end füüsiliselt hästi, aga emotsionaalses mõttes on olnud raske päev või nädal. Kuid nii need asjad juba kord lähevad," kommenteeris Clowe.

Kui Devilsil läks Salvadoriga seoses selles mõttes hästi, et temaga oli äsja leping lõppenud, siis Clowe jääb endiselt klubi palgale. Kaks suve tagasi tehti temaga 5-aastane kontraht, mille koguväärtuseks 24.25 miljonit dollarit.

Endine drafti 6. ringi valik tegi endale nime San Jose Sharksis. Lisaks mängis ta põgusalt ka New York Rangersis. Karjääri lõppnumbriteks jäävad 491 kohtumist ja 309 punkti.

Kommentaarid