Hea uudis Blackhawksile: kaitsesse on tuge tulemas

Naljaga pooleks võib öelda, et playoffides on üks Chicago Blackhawksi kaitsepaaridest olnud selline, mis koosneb vaid Ducan Keithist. Kuid see võib nüüd muutuda. Väidetavalt on Trevor van Riemsdyk väga lähedal väljakule naasmisele. Avamängus teda veel ei näe, aga äkki juba järgmises kohtumises.

(foto: Jonathan Daniel/Getty Images)
Toronto Maple Leafsi ässa James van Riemsdyki noorem vend vigastas novembris oma vasakut jalga. Traumast taastumine on olnud vaevarikas arvestades, et algselt hinnati tema mängupausi pikkuseks kuni kolm kuud, aga tagasitulek on nüüd vaid päevade küsimus.

"Täna ta ei mängi, aga ta on naasmisele väga lähedal," tunnistas peatreener Joel Quenneville täna antud intervjuus. "Ma arvame, et on väga tõenäoline see, et ta lööb seerias kaasa."

23-aastane kaitsja on Quenneville'i poolt kõrgelt hinnatud: "Nägime treeninglaagris kõike, milleks ta võimeline on. Ta oli üllatavalt efektiivne ja töövõimeline. Tema tugevusteks on mängu lugemine ja litriga olles õigete otsuste vastu võtmine. Tal on mitmeid oskuseid, mis saavad meie meeskonda aidata. Ta on üsna kiirelt esile kerkinud ja me usume temasse väga palju."

Põhihooajal sai van Riemsdyk jääle 18 kohtumises, kust sai kirja ühe söödupunkti. Keskmiseks mänguajaks oli 13:32.

Kommentaarid