Blackhawks jäi van Riemsdykist ilma

Toronto Maple Leafsi ründekahuri James van Riemsdyki noorema venna Trevori jaoks oli eelmine nädal väga kurb. Esmalt võeti temalt ära San Jose Sharksi vastu tehtud karjääri esimene värav - see määrati Kris Versteegile - ja Dallas Starsi vastu sai ta mängida vaid veidi üle kahe minuti. Ta vigastas oma vasakut jalga ja peab nüüd hooaja kulgu mitu kuud kõrvalt jälgima.

(foto: Jonathan Daniel/Getty Images)
23-aastase kaitsja mängupausi pikkuseks on esialgsetel hinnangutel 2-3 kuud. Vasak jalg sai viga, kui see ühele pealeviskele ette jäi. Blackhawksi peatreener Joel Quenneville tunnistas pärast kohtumist, et noor mängumees jääb arvatavasti pikemaks ajaks jäält eemale, kuid mitme kuu pikkust mängupausi ei näinud keegi ette.

Enne laatsaretti vajumist oli van Riemsdyk järjest rohkem Quenneville'i usaldust saamas ja oli näiteks saatusliku Starsi vastu peetud matši eelselt kogunud kohtumises Detroit Red Wingsi vastu mänguaega üle 21 minuti.

Ta vigastas oma vasakut jalga ka eelmisel hooajal, mil New Hampshire'i ülikooli eest jäid mängimata aasta viimased 15 matši. Sama ülikooli eest asub järgmisel hooajal mängima ka perekonna pesamuna, jaanuaris 19-aastaseks saav Brendan van Riemsdyk.

Kommentaarid