Sekera Rangersisse?

Suures Õunas võib hetkel üle linna kuulda häirekellade kõla. Hooaja avamängus viga saanud Dan Boyle on küll peagi väljakule naasmas, kuid nädalavahetusel jäi kaitseliin ilma Kevin Kleinist ja Ryan McDonagh'st. Kapteni vigastuspaus võib kujuneda isegi kuu aja pikkuseks.

(foto: sportsnet.ca)
Kaitse vajab selgelt abi ja kuulujuttude veskid on ka kiirelt jahvatama pandud. Õhku on paisatud Andrej Sekera nimi. Carolina Hurricanesi kaitsemees tegi mullu tõelise läbimurde aasta, kui kogus 74. põhihooaja matšiga 44 silma. Tal on jooksmas lepingu viimane aasta, seega oleks tegu väga kvaliteetse "rendimängijaga", kellega võiks hooaja lõpus sobivuse korral isegi lepingut pikendada.

On üldlevinud arvamus, et Hurricanes kindlasti loobub hooaja jooksul 28-aastase kaitsja teenetest, aga see pole veel kindel, et mis hetkel see juhtub. Meeskond on jalgu alla saamas ja võib ennast idakonverentsi põhjast veel konkurentsi tagasi mängida.

Väidetavalt on Slovakkia koondislasel ka mitmeid teisi huvilisi. Tänavu on Sekeral üheksa mänguga kirjas neli söödupunkti.

Kommentaarid