Jason Spezza sai uue lepingu

Dallas Starsi hooaeg on saanud kohutava alguse, kuid see pole nähtavasti klubi juhtkonda oma visioonis kahtlema pannud. Selle tõestuseks on Jason Spezza uus leping. Endise Ottawa Senatorsi kapteniga tehti neljaaastane pikendus ja selle jooksul makstakse talle 30 miljonit dollarit ehk ligi 56 ja pool miljonit eurot.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Kui vajakajäämisi leiab iga nurga pealt, siis Spezza mängu kallal Starsil seni nurisemiseks väga palju põhjust pole olnud. 31-aastane ründaja on 20. mänguga kogunud 18 punkti, millest 14 tulnud söötudest. Võib vaid nokkida selle kallal, et ta on -10'ga efektiivsusnäitaja arvestuses jagamas meeskonna viimast kohta. Oma +/-'st ei suutnud ta ka mullu korralikuna hoida, mil see jäi lõpuks -26 peale.

"Jason on maailmaklassi mängija ja tema pühendumus meie organisatsiooni suhtes peegeldab seda, mida me tahame Dallases korda saata," rääkis tehingu kohta Starsi peamänedžer Jim Nill.

Vaadates, kuidas meeskond on stabiilse vormi leidmisega hädas olnud, siis võib tõesti öelda, et selles olukorras uue lepingu sõlmimine on Spezza poolne usaldusavaldus ja pühendumuse näitamine klubi suhtes. Aastapalk seitse ja pool miljonit dollarit (veidi üle kuue miljoni euro) teeb temast ka Starsi enimmakstud mängija. Näiteks Tyler Seguin teenib "vaid" 5.75 milli.

Osava söödusepana peaks Spezza olema võimeline hoidma oma taset kuni lepingu lõpuni ja mine sa tea, ehk on selleks ajaks Starsil juba Stanley karikas käes. Vähemalt finaali jõudmine peaks kindlasti olema selle perioodi eesmärk.

Kommentaarid