Panthers soovib vanakestest loobuda

Florida Panthers on uue peatreeneri Gerard Gallanti juhtimisel teinud eduka hooaja alguse, kuid ometi ei olda meeskonna seisuga siiski 100%-liselt rahul. Klubi soovib keskenduda tulevikule ja soovib seetõttu mõnedest meeskonna kogenumatest mängijatest loobuda.

(foto: Robert Mayer/USA TODAY Sports)
Viimastel aastatel niigi kõrgete drafti valikutega meeskonda mitmeid suurepäraseid talente hankinud Panthers on sel hooajal ka oma AHL-i satsist paar lihvimata teemantit avastanud. Rocco Grimaldi sai üle liiga kuulsaks, kui tegi eelmisel nädalal ühe päeva jooksul kaasa nii AHL-i kui ka NHL-i matšis. Kiirelt sai ta kirja ka oma NHL-i esimese värava.

Tänu vigastustele on pikemat aega juba meeskonna juures 2011. aasta drafti 3. ringi valik Vincent Trocheck, kes on seni kümne matšiga kogunud seitse punkti. Mõistagi on loogiline, et nooremale generatsioonile proovitakse ruumi teha.
Võib arvata, et tule all on Tomaš Fleichmanni, Tomaš Kopecky ja Sean Bergenheimi kohad. Kolmikul on kamba peale kokku seni vaid kaheksa silma ja neil on tuleval suvel klubiga leping lõppemas. Iseasi on muidugi see, kas neile üldse võtjat on.

Kommentaarid