Ducksi vormi languses on süüdi müstiline viirus?

Pärast hooaja avamängus Pittsburgh Penguinsi vastu saadud 4-6 kaotust oli Anaheim Ducks kaks nädalat vaat, et peatamatus hoos. Võideti seitse matši järjest ja enamik neist selge ülekaaluga. Nüüd on meeskond kolmemängulise kaotusteseeria peal istumas. Miks?

(foto: Tim Heitman/USA TODAY Sports)
Ducksi vormi langus on kokku sattunud Corey Perry eemalolekuga. Liiga oktoobrikuu parimaks mängijaks valitud ründaja on kõigist kaotustega lõppenud mängudest viirushaigusega eemale jäänud. Ducks on ilma temata nendes mängudes teinud vaid viis kolli.

Homme seisab meeskonnal ees suurmatš Los Angeles Kingsi vastu ja sinna minnakse nüüd veel kehvemas olukorras. Haigus on maha murdnud ka ühe põhikaitsja Francois Beauchemini. Samuti jäi üks kohtumine sama probleemi tõttu vahele Ryan Getzlafil.

Klubi kahtlustab, et viirus korjati endale külge eelmise kuu lõpus, mil külastati St. Louis Bluesi. Bluesil endal olid sel ajal mitmed mängijad viirushaigusega kimpus. Ja tegu pole mingi naljaasjaga. Nimelt turgutati Perryt eelmisel nädalal kaks päeva haiglas tilgutite abil.

Meeskonna peatreener Bruce Boudreau on öelnud: "Üritame kõik inkubeerida, et me ei korjaks enam seda nakkushaigust endale külge."

Kommentaarid