Flyers hävis Rangersile, St. Louis'ile karjääri 1000. punkt

New York Rangersi varuväravavaht Cam Talbot on mees, keda Philadelphia Flyers ei taha kindlasti enam pikemat aega näha. Omal ajal draftimata jäänud puurivaht tegi pooleteise nädala jooksul Flyersi vastu teise nullimängu ja on nüüd ära võtnud 57 pealeviset. Vastaste värava all säras teine draftimata mees Martin St. Louis, kes jõudis oma karjääri 1000. punktini.

(foto: Matt Slocum/AP Photo)
St. Louis jõudis suure tähiseni karjääri 1082. kohtumises. Tal on nüüd kirjas 379 väravat ja 621 söötu. Viimane sööt tuli Dan Boyle'i värava juures, mis viis Rangersi avakolmandiku seitsmendal minutil ülekaalust juhtima.


Tuhande piir murti endise Tampa Bay Lightningu kapteni poolt teise kolmandiku alguses. Steve Masoni selja taha sokutas St. Louis oma hooaja üheksanda värava.


Flyers oli liimist lahti ja kõhud eilsest tänupühade kalkunist nähtavasti liiga täis. Heaks tõestuseks selle kohta oli Rangersi kolmas värav. Viimase kolmandiku alguses sai Flyers ideaalse võimaluse mängu tagasi tulemiseks, kui Chris Kreider lõi kepiga Sean Couturier'l vere välja, teenides sellega neljaminutilise karistuse. Sellest oli esimene täis tiksumas, kui Rangers sai kaitsetsoonist kolm ühe vastu tulema ja Rick Nashile läks kirja hooaja 16. värav.


Olukorra võiks panna hokiaabitsasse, kui asi, mis on ülekaalus mängides lubamatu.

Lõpuks jättis Flyers kasutamata kuus ülekaalu võimalust. Kohtumise jooksul olid mõned head momendid, aga need võttis ära kas Talbot või Rangersi kaitseliin, mis sai vigastusest tagasi kapteni Ryan McDonagh. Teiste seas tegutses eeskujulikult kaitses ka Derek Stepan, leides nende kohustuste kõrvalt veel aega, et Rangersi kõigi väravate juures peamine söödupunkt enda nimele saada.

Meeskonnad kohtuvad omavahel homme New Yorgis uuesti.

Kommentaarid