Oilers on sukeldunud mängijateturule

Edmonton Oilers on selgelt taga igatsemas oktoobri lõppu. Siis õnnestus meeskonnal kokku seada neljamänguline võiduseeria. Pärast möödunud öö 1-7 allajäämist Chicago Blackhawksile istutakse aga nüüd kuuemängulise kaotusteseeria peal ja seis taas masendav.

(foto: USATSI)
Nagu ütles peatreener Dallas Eakins, siis kohtumine Blackhawksiga oli meeskonna jaoks järjekordne madalpunkt ning väga pikk õhtu.
Hooaja 15. kaotus tõukas Oilersi ka liiga põhja. Koos Buffalo Sabresi ja Columbus Blue Jacketsiga ollakse 14 punkti peal. Kui aga neil kahel on tekkinud lootus oma seisu parandada, siis Oilersil pole seda olnud. Klubi on nüüd lootuse kiire tekistamiseks sukeldunud mängijateturule.
2013. aastal klubiga liitunud Perron tegi mullu karjääri parima aasta, kui kogus 28 väravat ja 57 punkti, Huvilisi talle kindlasti jagub. Küll on mõnevõrra kummaline, et on asutud jahtima tsentrit selle asemel, et kindlustada kaitset, mis on selgelt meeskonna nõrgim koht. Pärast Blackhawksi lammutustööd on endale lastud 74 väravat, mis on liiga halvim näitaja.

Eriti nukker on Oilersi jaoks see, et seni on läänekonverentsi meeskondade vastu kaotatud kõik 11 matši. Tundub vägisi, et unistused playoffidest on taas aasta võrra edasi lükkunud.

Kommentaarid