Veretromb lõpetab Pascal Dupuis karjääri?

Pittsburgh Penguins kutsus eile ootamatult kokku pressikonverentsi ja veel ootamatum oli teema, millest seal räägiti. Avaldati, et Pascal Dupuis peab vähemalt pooleks aastaks jäält eemale jääma. Esmaspäeval rinnavaluga arsti juurde läinud ründajal avastati kopsust veretromb.

(foto: rds.ca)
Dupuis pääses eelmisel kuul Dallas Starsi vastu peetud matšis potentsiaalsest karjääri lõpetavast traumast, kuid võimalik, et nüüd peab ta siiski uisud varna riputama.

Penguinsi arst Dr. Dharmesh Vyas rõhutas pressikonverentsil, et Dupuis on õnnega koos, et tromb varajases staadiumis avastati. See oli kopsu levinud tema jalast ja võinuks sealt veelgi edasi liikuda.

Kui 2008. aastal Penguinsiga liitunud kanadalane enne eelmiseid jõule põlve puruks tegi, siis diagnoositi tal samuti veretromb. Seda raviti pool aastat verevedeldajatega. See ja põlvetraumast edukas taastumine tõi ta tänavuseks hooajaks väljakule tagasi. Kas tal õnnestub veel üks come-back teha on suure küsimärgi all.

"Hokivigastused - põlvevigastus, litter vastu kaela - need on traumad, millest on võimalik taastuda. Hokimängijana pead nendest lihtsalt taastuma, aga see on eluohtlik konditsioon ja enne hokit pead mõtlema iseendale ning oma perekonnale," rääkis Dupuis, kellel on neli last.

Armastatud mängumeest olid pressikonverentsil toetamas ka mitmed meeskonnakaaslased,

Kommentaarid