VIDEO: Brodeur lõi kaasa Bluesi trennis

Nüüd on see siis lõpuks juhtunud. Tõeline pühaduseteotus. Martin Brodeur ilmus avalikkuse ette klubi värvides, mis ei ole New Jersey Devilsi omad. Legendaarne väravavaht on St. Louis Bluesi poolt kutsutud treeningutele ja täna oli vanameistri esimene päev.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Bluesi võttis Brodeuriga kiirelt ühendust pärast seda, kui meeskonna esikinnas Brian Elliott ennast teisipäevases kohtumises vigastas.


Brodeur jäi hooajaeelselt ilma lepinguta, millele aitas kindlasti kaasa tema sügav lojaalsus Devilsi suhtes. Et mitte külalisena Prudential Centerisse sattuda, soovis ta karjääri jätkata vaid mõnes läänekonverentsi klubis. Nüüd on selleks võimalus, kuigi midagi kindlat lepingu osas veel ei ole.

"Ma ei jää siia kaheks nädalaks. Löön enamasti kaasa hommikustes mängueelsetes trennides, seega ma ei tea täpselt, mida minu puhul jälgitakse," tunnistas 42-aastane puurivaht.

20 aastat Devilsis veetnud Brodeur ei olnud rahul sellega, kuidas lood eelmisel hooajal lõppesid, kuid statistika vastu on raske vaielda - viimase kolme hooajaga on Brodeur endale tõrjeprotsendiks kogunud vaid 90.1%. Sellega on ta väravavahtide edetabelis 63. mees.

Kommentaarid