Ryan O'Reilly tegi purjus peaga avarii

Ryan O'Reilly sai mõni aeg tagasi endale vägeva lepingupikenduse, mis andis kindlasti pidutsemiseks hea põhjuse. Seda võiks aga siiski teha mõistuse piires, mis Buffalo Sabresi ründajal paraku välja ei kukkunud. O'Reilly põhjustas purjus peaga avarii ning põgenes sündmuskohast.

(foto: Michael Martin/Getty Images)
24-aastane kanadalane põrutas eelmisel neljapäeval oma Chevrolet pikapiga vastu kohviku seina. Iroonilisel kombel oli see tuntud Tim Horton's kaubamärki kandev istumiskoht. Kohvikuketi kaasasutaja, kes sellele nime andnud, on endine Sabresi mängija. Lisaks suri Horton vaid 44-aastasena just purjus peaga tehtud avariis.

Ontario provintsi politsei teatas, et O'Reilly vahistati ja teda süüdistatakse joobes juhtimises ning sündmuskohalt lahkumises. 2014. aastal oma džentelmenliku käitumise eest Lady Byng auhinna võitnud ründaja sai hiljem vabaks, kuid vaid sellel tingimusel, et ilmub 20. augustil kohtu ette.

Hiljuti postitas O'Reilly oma kuriteo vahendist Instagrami pildi.

(foto: Instagram @snookoreilly)
Sabresi fännidele meenub seoses selle juhtumiga kindlasti Dominik Hašek, kes 20 aastat tagasi ühelt mängult koju sõites joobes juhtimisega vahele jäi ja seda nii, et 50 alas oli rauas 120.

Kommentaarid