Vahekohtu istung Smithi ja Predatorsi vahelisi suhteid ei rikkunud

Craig Smith sai nädala alguses uue lepingu kätte, aga seda alles pärast vahekohtu istungit, mis võib teinekord üsna ebameeldivaks kogemuseks osutuda. Täiskasvanud mehed on sealt pisarsilmil väljunud ja nii edasi. Smithi ja Nashville Predatorsi vahelisi suhteid see aga ei rikkunud.

(foto: USATSI)
Osapooli lahutas enne kokkuleppeni jõudmist mitu miljonit dollarit ja klubi mängumehe kohta palju ilusat kindlasti ei öelnud. Aga eks võinuks ka krõbedamalt minna. "Olen ennast arvatavasti kritiseerinud veel halvemate sõnadega kui need, mida seal kuulsin," tunnistas Smith eile antud intervjuus.

Aastapalga osas uue lepinguga klubi viiendaks enimteenivaks mängijaks tõusnud ründajaga on ühel lainel ka Predatorsi peamänedžer. "Craig on kindlast erineval arvamusel selle suhtes, mis me tema kohta rääkisime, aga oleksin väga üllatunud, kui ta täna poleks väga õnnelik kutt," märkis David Poile.

Predators murdis tänavu ilusa hooajaga kaheaastase playoffideta hooaegade seeria. Smith usub, et tulemas on veel ilusamad ajad: "Me oleme liikumas õiges suunas. Lõppenud hooaeg oli selle märgiks ning mulle meeldivad suvised täiendused. Arvestades koosseisu ja lisatud kogemust, usun et teeme taas hooajale vägeva alguse."

Läänekonverentsi kolmanda meeskonnana lõpetanud Predators on oma tuumikut suvel täiendanud Cody Hodgsoni ja Barret Jackmaniga. Lisaks on nii otseses kui kaudses mõttes jokkerina meeskonda toodud KHL-i ja Helsingi Jokerite imemees Steve Moses.

Kommentaarid