Coyotes ja Glendale'i linn matsid sõjakirve maha

Eelmisel kuul ootamatult õhku kerkinud segadus seoses Arizona Coyotesi koduhalliga on sama ootamatult lahenduse saanud. Coyotes ja Glendale'i linn matsid sõjakirve maha, mis tähendab, et meeskond saab jätkata mängimist Gila River Arenal.

(foto: Getty Images)
Homme läheb kohaliku linnavalitsuse laulale hääletuseks uus rendileping, mis lubab Coyotesil kaks järgmist hooaega muretult Glendale'is edasi mängida. "Uuesti üle vaadatud kokkulepe kujutab positiivset tulemust nii linna kui Coyotesi jaoks," on teatanud linnavalitsuse esindaja Dick Bowers.

Algse, 2013. aastal sõlmitud, rendilepingu pikkuseks oli 15-aastat. Vaatamata kokkuleppe kärpimisele on ka Coyotes lahendusega rahul. "Oleme jõudnud lahenduseni, mis on kasulik mõlemale osapoolele ning parim meie meeskonnale, fännidele ja mis kõige tähtsam maksumaksjatele," kommenteeris Coyotesi kaasomanik ja president Anthony LeBlanc.

LeBlanc lisas, et omanikkond soovib tõestada seda, et Arizona kõrbete keskel on jäähokile turgu ja olgugi, et rendileping on üsna lühike, siis ennast soovitakse osariigiga siduda pikemaks ajaks.

Samas ei saa märkimata jätta, et rendilepingu lõpp, ehk 2017. aasta, kattub ajaga, mil liiga on valmis laienemiseks.

Kommentaarid