Brandon Bollig peab kaks mängu vahele jätma

Järjekordselt on liigal olnud põhjust jagada välja üks mängukeeld. Selle sai endale Brandon Bollig. Chicago Blackhawksi ründaja sõitis Minnesota Wildi vastu peetud neljandas kohtumises vastaste kaitsja Keith Ballardi jõhkralt vastu pleksiklaasi. 31-aastane mängumees uisutas ise jäält ära, kuid ei suutnud teise kolmandiku lõpus juhtunud intsidendi järgselt enam mängu jätkata. Bolligule määrati teo eest kaheminutiline karistus ja ta peab vahele jätma kaks järgmist kohtumist.

(foto: Brace Hemmelgarn/USA TODAY Sports)
Ballard oli alles paar mängu tagasi naasnud kubemevigastusest, mis hoidis teda jäält eemal ligi kaks kuud. Võimalik, et nüüd ootab ees uus vigastuspaus, kuigi Wildi peatreener Mike Yeo pärast mängu konkreetseid uudiseid tema seisundi kohta ei jaganud. Põhihooajal veetis ta aega eemal ka peapõrutusega. 45. mänguga kogunes talle keskmiselt mänguaega 13:37.


Bollig on tuntud jõujunn, kes kogus põhihooajal 92 karistusminutit. Keskmine mänguaeg oli 10:17. Playoffides on see langenud kuue minuti peale ehk siis selgelt jääb Wild Ballardist rohkem puudust tundma.

Bollig tegi mullu ajalugu, kui temast sai esimene St. Louis'is sündinud mängija, kelle nimi Stanley karikale graveeriti.

Kommentaarid