John Moore'ile kahemänguline karistus

Karistuste ja vigastuste rohke idakonverentsi finaalseeria Montreal Canadiensi ja New York Rangersi vahel on jõudnud lõpusirgele. Rangers on Stanley karikafinaalist vaid ühe võidu kaugusel ja selle elutähtsa võidu üritamiseks on meeskonnal kaks mängu. Nendes tuleb aga hakkama saada ilma kaitsja John Moore'ita. 23-aastane mängumees saadeti eelmises matšis Dale Waise'i ründamise eest varakult dušši alla ning NHL on teda nüüd karistanud kahemängulise võistluskeeluga.

(foto: sportsrender.com)
Intsident juhtus viimase kolmandiku keskpaigas, mil Canadiens oli Rangersi taas maha raputanud ja pärast 4-4 viigiseisu 6-4 juhtimas. Weise'il jäi lõualuu omale kohale - erinevalt Derek Stepanist, kes kolmandas matšis samamoodi Brandon Prusti poolt maha murti -, kuid 25-aastasel ründajal oli intsidendi järgselt selgelt vaja meeskonnakaaslaste toetust, et jalgel püsida.


Moore on liigas mängimas alles kolmandat aastat ja pole varasemalt räpase käitumisega silma paistnud. Hoopis vastupidi, tänavusel põhihooajal teenis ta 74. mänguga vaid 25 häbiposti minutit.

Võimalikku karistust oodati ka Rangersi Derek Dorsettile, kes ühes olukorras lõi Mike Weaverit peaga, kuid tema siiski pääses ülikonnast. Samuti pääses mängukeelust ka hiljem Rangersi ründajale kepiga äsanud kübaratriki kangelane Rene Bourque.


Poksimatš ja ka veidikene hokit jätkub tuleval ööl kell 3.

Kommentaarid