Brandon Prust siirdub samuti sunnitud puhkusele

Kui eile selgus, et New York Rangers peab idakonverentsi finaali jätkama ilma mitme mängijata, siis kadudeta ei saa hakkama ka Montreal Canadiens. Hilise ja liiga hinnangul "liiga vägivaldse" jõuvõttega Derek Stepani lõualuu murdnud Brandon Prust on oma teo eest saanud mängukeelu. Kõrvalt tuleb vaadata kahte järgmist kohtumist, mille võitmisega on Rangersil võimalus Canadiensi hooaeg lõpetada. Võib arvata, et tegu pole võitlusliku seeria viimase mängukeeluga.

(foto: Getty Images)
Huvitaval kombel jäi Prustile selle teo eest mängu ajal karistus määramata. Ta läks karistuspingile veidi hiljem, kui Derek Dorsett läks rusikatega temalt selle kohta aru pärima. Selle vahejuhtumi ajal teenis ka Dan Carcillo enda mängukeelu.


Viimati teenis Prust mängukeelu täpselt kaks aastat tagasi ning seda samuti konverentsi finaalis. Selja tagant ründas ta siis küünarnukiga New Jersey Devilsi Anton Voltšenkovi.

Enne Canadiensisse siirdumist kaks ja pool hooaega Rangersi värve kandnud ründaja kogus tänavu põhihooajal 52. mänguga 121 karistusminutit.

Kommentaarid