Põhiküsimus keset pingelist playoff-mängu - mis kell on?

Üks suurimaid vigu, mis üks hokimängija kohtumise käigus teha võib on hajameelsus. See võib endaga kaasa tuua vastaste värava, mõne rumala karistuse või mis kõige hullem - tõsise vigastuse. Kohtumisi tuleb mängida 100% fokusseeritusega. Pea peab koguaeg olema mängu juures, muidu võib sündmustekäik mängija või tema meeskonna jaoks kurvaks osutuda. Samas on üsna raske 60 minutit järjest "mängurežiimis" püsida. See võib teinekord lisaks eelpool mainitule endaga kaasa tuua ka humoorikaid hetki.

(foto:  chicagonow.com)
28-aastane ründaja Bryan Bickell on Chicago Blackhawksi fännide poolt väga armastatud mees. Tema kangelasteod olid üheks põhjuseks, miks õnnestus klubil eelmisel aastal Stanley karikas võita. Oma uhkete esitustega on ta jätkanud ka tänavustes playoffides. 13 kohtumisega on tal kirjas 9 punkti (6 väravat).

Eelmises matšis jäi ta Los Angeles Kingsi vastu aga nulli peale. Naljaga pooleks võib öelda, et ehk just seetõttu, et keskendumine mängule oli puudulik. Kuidas muud moodi seletada seda, et üks hetk küsis ta kohtunikult, mis kell on ja kui vastust ei saanud, siis otsustas seda ise randme pealt uurida.


Eelnev tekst ei pruugi täpselt kirjeldada seda, mis selles olukorras tegelikult juhtus, aga näis küll kahtlaselt sedamoodi välja.

Kommentaarid