Ennustusvihjed 03/11/15

Külm seeria ei taha kuidagi lõppeda. Eilse valiku häving oli järjekordselt paras must huumor. Taas kolisesid postid ja liiga üks resultatiivseimaid meeskondi sai vaid ühe värava, olgugi et väravale läinud pealeviskeid oli lõpuks 44. Aga kui ei lähe, siis lihtsalt ei lähe. Isegi mitte karistusvise.

(foto: trlhockey.com)
New York Islanders vs New Jersey Devils - Devils võit @ 2.46, 2 ühikut

Mingisugune viirus on John Tavarese maha murdnud ja Islandersil pole ilma temata eriti midagi välja tulnud. Kirjas kolm järjestikust kaotust. Kaptenita peab kodumeeskond toimetama ka täna ning seda meeskonna vastu, kellele nädalavahetusel juba alla jäädi. Devils viimasest seitsmest mängust võitnud kuus ja vaata, kust otsast tahes, külalised ei ole väärt nii suurt autsaideri rolli.

Boston Bruins vs Dallas Stars - Bruins võit @ 1.70, 5 ühikut

Bruinsil vähemalt punkt kirjas seitsmest järjestikusest mängust ning neist on kuus võidetud. Stars pani eilsesse mängu kõvasti energiat ning jäi ikkagi lõpuks pika ninaga. Väravas tõenäoliselt Kari Lehtonen, kes saanud seni küll kolm võitu, aga lasknud endale keskmiselt ka kolm väravat mängus ning tõrjete efektiivsus on alla 90%.

Detroit Red Wings vs Tampa Bay Lightning - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.85, 4 ühikut

Mõlemad meeskonnad olid pikalt üsna kehvas hoos ja seda seetõttu, et väravaid ei tulnud, aga need nüüd hakkasid eelmises mängus voolama ja see võiks siin jätkuda. Vaatamata viimase aja põuale on mõlemad seni skoorinud üle 2.50 mängus ja lasknud ka sama hulga. Seejuures on vaid Philadelphia Flyers kogu liiga peale seni Red Wingsist keskmiselt rohkem pealevisked lasknud. Sellise kaitse vastu tegutsemine võiks külalistele väga hästi sobida.

Kommentaarid