Ennustusvihjed 16/11/15

Nii lähedal, aga samas nii kaugel. Nädalavahetusel saanuks ühe õhtuga kolmandiku senisest miinusest kustutatud, aga lõpuks tiksus sellele ikka tükk juurde. Eriti valusal moel läks õhtu suurim panus metsa. Normaalajal viimase minuti viigivärav ja lisaajal realiseerimata karistusvise.

(foto: sevenleague.co.uk)
Florida Panthers vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.83, 4 ühikut

Mis kehvasti, see uuesti. Lightningu peatreener Jon Cooper märkis pärast laupäevast kaotust, et kohtumise edenedes mängiti aina paremini. Siin võiks see tõus jätkuda. Panthers sai oma neli normaalaja väravat vaid 22 pealeviskega. Läks õnneks, aga viimasel ajal on siiski asjad olnud vastupidised. Gerard Gallanti meeskond on viimasest kaheksast mängust seitsmel korral lasknud vähemalt kolm väravat. Raske uskuda, et Lightingu postide vahel teist mängu järjest käriseb. Laupäevane võit oli pantritele viimasest 18-st omavahelisest kohtumisest alles neljas.

Carolina Hurricanes vs Anaheim Ducks - Hurricanes normaalajaga alla 2.5 värava @ 1.88, 4 ühikut

Hurricanes seni skoorimas täpselt kaks mängu kohta. 17 kohtumise jooksul on 60 minutiga üle kahe kirja saadud vaid viis korda. Nendest üks Red Wingsi vastu lõpuhetkedel ülekaalust tühja väravaga mängides, üks konkreetselt tühja väravasse ja Lightningu vastu 0.1 sekundit enne normaalaja lõppu. Ducks viimasel ajal taas käristanud, aga kuna tulemused sellest tingituna negatiivsed, siis võiks fookus minna tagasi kaitsemängule. Kolm mängu järjest on üle 2.5 normaalajal lastud, aga viimane neljane seeria on pärit hooajast 2011/12.

Senators vs Red Wings alla 6.5 & Canadiens vs Canucks üle 4.5 värava kombo @ 2.31, 3 ühikut

Senaatorid tänavu Red Wingsi korra juba võõrustanud ning see kohtumine lõppes kaheksa väravaga. kuid see matš on üks vaid kolmest Red Wingsi mängust, kus tänavu üle 6.5 värava olnud. Jeff Blashilli meeskond on seni skoorinud vaid 2.18 mängu kohta. Senators pannud 2.82 mängu kohta ja lasknud ligi kolm (2.94), kuid viimasel ajal on hakatud hoolsamalt mängima - viimases kaheksas lastud vaid kahel korral normaalajaga rohkem kui kaks.

Canucks viimasel ajal pakkumas mitmekülgset meelelahutust. Endale lastakse mõnuga ja vahest tehakse ise ka. Nii on kümme mängu järjest näinud normaalajal vähemalt viite väravat. Canadiensiga samad lood, kuigi Michel Therrieni meeskonna rünnak on paremas seisus. Viimases 11 on vaid korra tulnud normaalajal vähem kui viis väravat.

Kommentaarid