Ennustusvihjed 13/11/15

Igasugust loogikat eirav hooaja algus jätkus eile, kui kaks viimase aja parimas hoos väravavahti kohtusid ning loomulikult lõppes mäng üheksa väravaga. Rääkimata Leafsi ja Devilsi tõusust. Ent tuleb edasi murda, õppida ja loota, et seisud muutuvad.

(foto: USATSI)
Washington Capitals vs Calgary Flames - Ovetškin üle 5.0 pealeviske @ 1.80, 4 ühikut

Oli tegelikult kavas mängida seda panust juba teisipäeval, aga värava suurem koefitsient võlus kahjuks ära. See panus oleks Red Wingsi vastu juba esimese kolmandikuga võitnud. Eile jäi Vene kahur Flyersi vastu vaid kahe pealeviske juurde, aga hooaja keskmine on (jättes välja pöörase Red Wingsi mängu) viie ligidal ning võõrsil paugutas ta Flamesi vastu väravale seitse tükki. Eile võeti talt taas rekordi värav ära, kui see tühistati tsooni vea tõttu. Pärast mängu märkis Ovetškin, et oleks ikkagi tore see kodupubliku ees kätte saada. Seetõttu võiks täna tulla taas kõva üritamine.

Anaheim Ducks vs New York Islanders - Ducks 1. perioodi võit (viik ei loe) @ 1.77, 4 ühikut

Ducksi vormikõver taas veidi allapoole liikunud, aga viimaste mängude positiivne nähe on see, et alustatakse hästi. Üheksa mängu järjest pole 1. perioodi kaotatud. Neli matši järjest on see võidetud. Islanders seni saanud kirja vaid 10 avakolmandiku väravat ning sellega ollakse liiga tagumises otsas.

Penguins vs Blue Jackets alla 5.5 värava & Ducks vs Islanders alla 6.5 värava kombo @ 2.46, 3 ühikut

Penguins teinud kaks üle 5.5 väravaga mängu järjest, aga arvestades, et üks neist kaotati ja teises pääseti napilt, siis võiks meeskond vana plaani juurde tagasi minna. Enne seda tuli 13 mänguga vaid üks üle 5.5 väravaga mäng! John Tortotella pani eile trennis kaitses eksinud mehed kätekõverdusi tegema. See ütleb nii mõndagi selle kohta, mis sealpool sood fookuses on.

Ducks teinud kaks seitsme väravaga mängu järjest, aga nendes jõuti üle kuue alles lisaajal. Enne neid kohtumisi oli tänavusest hooajast kirjas vaid üks üle 6.5 normaalaja väravaga mäng. Islanders oma viimases kaheksas kohtumises teinud vaid 13 kolli. Neist üks tühja väravasse ja kaks väravavahtide kalad.

Kommentaarid