Carey Price naases tiimikaaslaste aplausi saatel trenni

Viimati 29. oktoobril jääl käinud Carey Price oli eile esimest korda tagasi Montreal Canadiensi trennis. Tiimikaaslased võtsid mulluse põhiturniiri MVP aplausiga vastu. Esialgu Price aga mängudele veel tagasi ei kipu.

(foto: tsn.ca)
Price oli trennis kaitsmas väravat, mida valvab tavaliselt puurivaht, kes järgmises matšis alustab, kuid tema comebacki tuleb veel oodata. "Võtan asja päev päeva haaval. Ma ei taha end meeskonda pressida, kui ma pole veel mänguvalmis," rääkis Price, kes kiitis ka kõvasti tema asemel tegutsevat Mike Condoni.

Kollanokk Condon on saanud suurepäraselt hakkama, lastes seni keskmiselt vaid 2.14 väravat mängus. Ent viimastes kohtumistes on hakanud tema kuum käsi jahtuma. Pärast kena seeriat, mille käigus ei lasknud ta seitse järjestikust matši endale üle kahe värava, on nüüd kolme kohtumisega tulnud kokku 10 tükki.

Hooaega üheksa järjestikuse võiduga alustanud Canadiens on viimasest kolmest võitnud vaid ühe ja seegi matš nõudis võimsat tagasitulekut. Kuid kuni ülivõimas edu Atlandi divisjonis säilib, siis pole vast muretsemiseks põhjust.

Kommentaarid