Ennustusvihjed 12/11/15

Teisipäevaste valikutega tuli ootamatult nukker õhtu. New York Rangersi kindla võiduga sai stardipakkudelt võimsalt ära, aga edasi järgnes üks koperdamine teisele. Ovetškin üritas kõigest väest, aga rekordi värav jäi siiski tulemata ja kolm suurfavoriiti ei suutnud kamba peale mitte ühtegi võitu. Aga võitlus jätkub.

(foto: Gerry Broome/AP Photo)
Carolina Hurricanes vs Minnesota Wild - Wild võit @ 1.86, 4 ühikut

Wild olnud seni võõrsil üllatavalt kehv, kaotades neli mängu järjest, aga samamoodi on Hurricanes kodus olnud hädas. Kui eelmises mängus poleks olnud imelist viimaste sekundite pääsemist, siis oleks Bill Petersi satsil endiselt kirjas vaid üks koduvõit. Seejuures on see nädalavahetusel Ottawa Senatorsi vastu saadud 3-2 lisaajavõit meeskonna ainus viimase nelja mängu jooksul. Wild vastanud suurepäraselt Zach Parise'i kaotusele. Liidrita on kaks matši järjest võidetud.

Chicago Blackhawks vs New Jersey Devils - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.92, 4 ühikut

Ei taha üldse uskuda seda, et Blackhawks laseb end nädala jooksul teist korda Devilsil üle mängida. Eriti kodus, kus tänavu kaotatud vaid kaks matši. Devils jäi oma eelmises mängus nulli peale ning see võib vihjata mõõna algusele. Meeskond on viimaste nädalate jooksul üle oma võimete mänginud.

New York Rangers vs St. Louis Blues - Blues võit @ 2.19, 3 ühikut

Blues oli see meeskond, kes Devilsi teisipäeval nulli peale jättis. Jake Allen on suurepärases hoos. Tal on kirjas ligi 100 järjestikust tõrjet. Rangersil muidugi Henrik Lundvist värskelt saanud oma hooaja esimese puhta paberi ning meeskonnal 6-mänguline võiduseeria, aga isegi peatreener Alain Vigneault on maininud, et tulemused on veidi petlikud. Rangers on üks enim pealeviskeid laskev ja ise neid vähim tegev meeskond. Viimasest kümnest omavahelisest mängust on kaheksa läinud Bluesile.

Philadelphia Flyers vs Washington Capitals - Flyers võit 2.30, 3 ühikut

Flyers sai eelmises matšis häbistava kaotuse, aga mis juhtus eelmise sarnase esituse puhul? Tuldi puhta paberiga peale ning vastati sellele kahe ülikindla esitusega. Loodaks siit kordust. Ovetškin tuleb kindlasti taas januselt oma rekordit jahtima, aga Capitals on Flyersile kaotanud seitse matši järjest, kui venelane on rivis olnud.

Predators & Kings kombo @ 2.48, 3 ühikut

Leafsil hooajast koos kolm võitu, samas kui Predatorsil on ainuüksi Atlandi divisjoni vastu neid sama palju. Eelmises mängus pandi Ottawa Senatorsi võrku seitse tükki ja varem rünnakuga hädas olnud meeskond on tänavu tõestanud, et vajadusel suudetakse lihtsalt vastane üle skoorida.

Kings võõrustab Islandersit, kes viimase 12 vastasseisu jooksul alistatud üheksa korda. Jack Capuano meeskond sai eelmises kohtumises Sharksi vastu üle kuue mängu taas rohkem kui kaks kolli kirja, aga seda tänu kodumeeskonna kingitustele. Kunnidel ei tohiks siin kingituste tuju olla pärast seda, kui end Coyotesil üllatada lasti.

Kommentaarid