Ennustusvihjed 27/11/15

August välja ronimine jätkus kolmapäeval. Kombo läks kenasti kotti ja Bruins suutis end lisaajale kangutada ning sealt võidu haarata. Wild läks oma mängu juhtima, kuid ei suutnud heale algusele midagi järgi panna. Viimase pooleteise nädalaga kogunenud üle 35 ühiku kasumit ja selle toel ka november tervikuna kopikatega plussis

(foto: freep.com)
Detroit Red Wings vs Edmonton Oilers - Red Wings normaalajaga võit @ 1.96, 4 ühikut

Meeskonnad kohtuvad omavahel teist ja viimast korda. Oilersil õnnestus esimeses matšis 3-1 võidutseda. Connor McDavid ja Nail Jakupov kombineerisid kolm punkti, aga nüüd pole kumbagi võtta. Red Wingsil samas polnud selles matšis Pavel Datsjuki. Jeff Blashilli meeskond on viimasel ajal palju teinud lisaaegu, aga loodetavasti saadakse siin 60 minutiga hakkama. Oilersi viimane Detroidist saadud võit pärineb aastast 2009 ja pärast seda on Red Wings pannud kodupubliku ees kokku 9-mängulise võiduseeria.

Washington Capitals vs Tampa Bay Lightning - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.78, 4 ühikut

Aleksandr Ovetškin ja Steven Stamkos ning nende kamraadid. Mis saaks sellest mängust tulla? Loomulikult väravad! Nende kahe vahel on vähemalt viis väravat olnud viimase 12 kohtumise jooksul 11 korral. Lightning tänavu väravatega olnud raskustes, aga selle osas on viimasel ajal märgata paranemismärke. Capitalsil viimastest päevadest kirjas mängud skooridega 7-3, 5-3.

Stars võit vs Canucks & Wild vs Jets üle 4.5 värava normaalajal kombo @ 2.56, 3 ühikut

Stars sai teisipäeval kodus piinliku 4-7 kaotuse, aga tänavu pole kodus kahte järjest kordagi kaotatud. Canucks on juba korra tänavu kodus alistatud ning seejuures on omavahelistest matšidest võetud kaheksa võitu järjest!

Wild ja Jets kohtuvad sel hooajal juba kolmandat korda. Esimese kahe mängu skoorideks olid 5-4 ja 5-3. Jetsi senisest 13-st võõrsilmängust normaalajal vähem kui viis väravat olnud vaid kaks korda. Wild teinud aeg-ajalt väikese skooriga mänge, kuid endale lastekse keskmiselt 2.7 väravat mängus. Vähemuses mängides ollakse ka ühed liiga halvimad. Kuna nende kahe vahel on aina kasvav rivaliteet, siis julgeks pakkuda, et tuleb palju karistusi ning võrgud sahisevad tihti.

Tulemused.

Kommentaarid