Ennustusvihjed 18/11/15

Ilus õhtu muutus eilsete valikutega lõpuks pettumust valmistavaks. Penguins tegi oma töö kindlalt ära, aga teised kaks lasid mõlemad endale esimese pealeviskega värava ning Bruins mängis pärast 3-2 edu välja võitlemist rõõmsalt mitu korda järjest vähemuses, mis sai ka saatuslikuks. Samuti murti Avalanche ülekaalu väravatega maha.

(foto: Jonathan Daniels/Getty Images)
Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks - Blackhawks jõuab esimesena 3 väravani @ 2.00, 3 ühikut

Blackhawksi võidukoefitsiendid on veidi väikesed, seega võiks proovida seda panust. Väravate tegemine pole viimasel ajal karikakaitsja jaoks probleemiks olnud - vähemalt neli tulnud ära viimase kaheksa jooksul kuus korda. Oilers on soodne vastane. Viimasest kaheksast omavahelisest matšist on tulnud seitse võitu. Kaasa arvatud poolteist nädalat tagasi kodus 4-2. See kaotus üks neljast, mis Oilers pärast McDavidi kaotamist saanud. Neist kolmes on vastane esimesena kolme väravani jõudnud.

Jets vs Canucks & Oilers vs Blackhawks mõlemad üle 4.5 värava kombo @ 2.31, 3 ühikut

Jets ja Canucks on mõlemad hetkel halvas vormis. Kahe peale kokku on 15 mängust võidetud vaid kaks. Mõlemal probleemiks lekkiv kaitse. Canucks lasknud seitse mängu järjest normaalajal vähemalt kolm tükki. Jets ainuüksi viimase neljaga 21.

Kaheksas Blackhawksi mängus järjest on normaalajal tulnud vähemalt viis väravat. Oilersi viimase 11 jooksul olnud normaalajal vähemalt viis väravat kümme korda. Omavahelised matšid ei valmista ka tavaliselt väravate sõpradele pettumust - viimasest kümnest üheksas normaalajal vähemalt viis väravat.

Kommentaarid