Panthersile Detroidist järjekordne võit

Florida Panthers võib vaikselt hakata Detroiti oma teiseks koduks pidama. Viimastel aastatel on Joe Louis Arena vaid rõõmuhetki pakkunud ja nüüd on kirjas järjekordne võit. Lisaajal 2-1 tulemusega tulnud triumf tähendab, et Panthers on Detroidist saanud viis järjestikust võitu.

(foto: Carlos Osorio/Associated Press)
Red Wings suutis viimati kodus Panthersi alistada 2012. aastal. Kuigi ega kaugel sellest sel korral poldud. Dylan Larkini hooaja kümnes värav tõi teisel kolmandikul 1-0 edu, mida suudeti pikalt hoida. Panthers viigistas veidi enam kui viis minutit enne normaalaja lõppu. Reilly Smith suunas sisse Aaron Ekbladi pealeviske.

Jeff Blashilli hoolealused on küll kõvasti tänavu lisaaega saanud harjutada (kokku nüüd üheksa matši), aga seekord sellest abi polnud. 1:20 peal tulnud Brian Campbelli hooaja teine värav tõi Panthersile tati ja tahtejõuga välja võideldud võidu. Enne seda oli Gerard Gallanti meeskond kaotanud kõik oma kolm matši, mis lisaajaga lõppesid.

Vaatamata kaotusele saab Red Wings rõõmustada selle üle, et seitse kohtumist järjest on vähemalt üks silm pähe saadud. Panthers sai oma teise järjestikuse võidu ning neil on viimasest seitsmest vähemalt üks punkt kirjas viiest mängust.


Larkin on kümne väravaga kollanokkade seas suurim väravakütt. Seejuures on kuus neist tulnud viimase seitsme mängu jooksul. Panthersile alla jäämine oli alles kolmas kohtumine, mida Red Wingsil ei õnnestunud pärast Larkini väravat võita.

Kommentaarid