Ennustusvihjed 30/11/15

Laupäevast tuli väikene deja vu moment. Taas nii lähedal, aga samas nii kaugel. Penguins maksis lõivu halva alguse eest. 2-2 viigi pealt oli küll enamus mängust aega, et võitu otsida, aga sellega ei tuldud toime. Muu hulgas läks raisku minutiline 5 vs 3 olukord. Lightning alustas tugevalt, kuid sai siiski vastu näppe.

(foto: zimbio.com)
New York Rangers vs Carolina Hurricanes - Rangers normaalajaga võit @ 1.83, 3 ühikut

Mitmed ajaloolised seeriad on tänavu murdunud, aga Rangersi võiduseeria Hurricanesi vastu jäi kuu keskel endiselt püsima. Loodetavasti see jätkub. Hurricanes pole kümme matši järjest Madison Square Gardenist võitu saanud. Kokku on viimasest 17-st omavahelisest vastasseisust Rangersile läinud 16. Rangersil viimastest mängudest kolm järjest kaotatud, aga neljalist seeriat pole alates 2013. aasta detsembrist. Hurricanes tänavu võõrsil 11-st kaotanud seitse, neist kuus normaalajaga.

Anaheim Ducks vs Vancouver Canucks - Ducks võit @ 1.80, 3 ühikut

Ducks olnud ebastabiilne, aga see kohtumine peaks olema hea võimalus võidu korjamiseks. Canucksil on viimasest 12-st vaid kolm võitu. Seejuures võõrsil viimasest kuuest vaid üks. Oktoobris saadi karistusvisetega Anaheimist 2-1 võit kätte, kuid see üks ainult kolmest, mis viimasest 13-st omavahelisest matšist tulnud.

Maple Leafs vs Oilers alla 6.5 & Ducks vs Canucks üle 4.5 värava kombo @ 2.26, 2 ühikut

Leafs läheb täna debütandist väravavahiga ning nendes olukorras on tavaks saanud, et meeskond mängib ettevaatlikumalt ja kaitsvamalt. Seejuures on viimase 15 matši puhul vaid üks Leafsi mäng olnud selline, kus normaalajal rohkem kui kuus väravat. Oilersil neid olnud tihedamini, kuid meeskond ei ole kõige paremini skoorimas ja peaks täna palju litrita mängima.

Reedel Chicago Blackhawksile kaotatud kohtumine oli Ducksi jaoks viimase üheksa kodumängu käigus alles teine, kus normaalajal oli vähem kui viis väravat. Rünnak on viimasel ajal kodupubliku ees väga hästi toiminud. Canucksi viimane matš lõppes samuti nii, et normaalajal oli alla viie värava, aga see oli üle kuu aja esimene. 15 mängu järjest tuli 60 minutiga vähemalt viis kolli.

Kommentaarid