Tähtede mäng läbib uuenduskuuri

Pikalt tagatubades spekuleeritud Tähtede mängu uuenduskuur saab tõeks. Ees ootab nelja meeskonnaga turniir, kus mängud toimuvad 3 vs 3 formaadis. Ühe kohtumise pikkuseks on 20 minutit ja letil on ka auhinnaraha miljon dollarit.

(foto: japantimes.co.jp.)
Sel hooajal 31. jaanuaril Nashville'is peetavaks näidismänguks moodustatakse meeskonnad divisjonide järgi. Atlandi divisjon mängib poolfinaalis Metroga ning Kesk divisjon Vaikse ookeani omaga.

Muudatus on saanud fännide poolt üsna karmi vastuvõtu ja vaevalt, et ka mängijad rahul on, kuigi formaadi muutmiseks oli vaja kokkulepet Mängijate Ühendusega. Liiga on samas enda üle uhke.

"Tutvustame sel aastal Nashville'is uut, loomingulist formaati, mis ei kasvata ainult võistlustaset, vaid rõhutab ka seda kui palju oskuseid, kiirust ja atleetlikust meie mängu mängimine nõuab," teatas asekomissar Bill Daly.

Meeskonnad saavad olema 11-liikmelised - kuus ründajat, kolm kaitsjat ja kaks väravavahti. Treeneriteks on 9. jaanuari seisuga divisjoni esikohta hoidvate meeskondade juhendajad.

Vaatamata selle, et Tähte mäng ise läheb nüüd parajaks oskuste võistluseks, siis jääb endiselt paika ka laupäevaõhtune oskuste võistlus, kus idakonverents kohtub läänega.

Kõige kurvem uudis on muidugi see, et jääb ära purjus inimeste lõbus jauramine ehk reedene draft.

Kommentaarid