Jordin Tootoo süüdistab Alex Burrowsit oma perekonna solvamises

New Jersey Devils ja Vancouver Canucks pole tuntud tuliste rivaalidena, aga läinudöise kohtumise põhjal võiks öelda, et üksteist vihatakse hingepõhjani. Devilsi 4-3 lisaajavõiduga lõppenud matšis jagati välja üle 80 karistusminuti ning näib, et kahe meeskonna vahele tekkis paks veri pärast seda, kui Alex Burrows Jordin Tootoo perekonda julmalt solvas.

(foto: Mel Evans/AP Photo)
Tootoo ja Burrows istusid avakolmandikul koos karistuspingil, kui Canucksi ründaja pani oma suuvärgi tööle. Teisel kolmandikul tahtis Tootoo asja rusikatega lahendama asuda, kuid Derek Dorsett astus meeskonnakaaslase eest välja.


"Oma jutule tuleb ka tegudega vastata. Märkused, mis ta minu ja minu perekonna kohta tegi, on taktitundetud ning vastuvõetamatud. Selle tõttu tahtsin temaga kakelda," kommenteeris Tootoo pärast mängu.

Devilsi ründaja avaldas eelmisel aastal raamatu, kus rääkis avameelselt oma probleemidest alkoholiga ning jäähokimängijast venna enesetapust.

"Kõigil on käsil võitlus, millest keegi teine ei tea ja kui sa sedamoodi eraasjadesse laskud, siis on see taktitundetu. Minu silmis on see isegi argpükslik," lisas Tootoo olukorra kohta, vihjates ka sellele, et liiga peaks Burrowsit karistama.

Burrowsilt pole olukorra kohta veel selgitust tulnud.

Kommentaarid