Mike Ribeiro süüdistab kohtunikke kiusamises

Nashville Predators on pärast kena hooaja algust viimasel ajal hätta sattunud (eriti skoorimisega) ning see on riietusruumi frustratsiooniga täitnud. Mike Ribeiro meel on olnud sedavõrd must, et ta teenis kahes mängus järjest sobimatu käitumise eest 10-minutilised karistused. 35-aastane ründaja pole kohtunikega rahul.

(foto: Getty Images)
Kokku on Ribeirol tänavu kolm sobimatu käitumise eest saadud karistust, mis annab talle selles osas liiga esikoha. Ise ütleb ta, et on tabeli tippu kerkinud teenimatult. "Kaks neist tulid lihtsalt seetõttu, et tegu oli minuga," mainis kogenud ründaja pärast esmaspäevast 0-3 kaotust New York Rangersile.

Ribeiro ütles vilemehele midagi krõbedat pärast seda, kui Jesper Fasti kõrge kepiga mängimist ära ei vilistatud. F-sõna tuli ka enne riietusruumi minemist veel teele panna.


"Oli käes mängu lõpp ja arvan, et esimesel kolmandikul poleks ma sama teinud. Ühe minutiga ei anna väga enam midagi teha, seega läksin endast välja," kommenteeris Ribeiro.

Ribeiro hinnangul on kohtunikud teda kiusamas: "98% mängijatest, kes nii teevad, pääsevad vaid vestlusega ja 10-minutilise karistuseta."

Kommentaarid