Getzlafi tagasi saanud Ducks jõudis kolmanda järjestikuse võiduni

Anaheim Ducksil hakkavad kehvad ajad vaikselt selja taha jääma. Läinud ööl jõuti kodus Columbus Blue Jacketsi vastu saadud 4-2 tulemusega oma kolmanda järjestikuse võiduni. Hiljuti pimesoole operatsiooni läbinud Ryan Getzlaf naases meeskonda kolmepunktilise esitusega.

(foto: foxsports.com)
Ducksi 30-aastane kapten kogus kõik punktid söötudest. Samaga sai hakkama Corey Perry.

"Ei saanud arugi, et ta oli vahepeal puudunud. Ta andis meile särtsu, seega oleme rõõmsad, et ta on tagasi. Ta on kõrs. kes siin jooki segab. Kutid toituvad tema energiast ja mängujuhtimise oskustest," rääkis Getzlafi naasmise kohta avavärava autor Cam Fowler.

Kodumeeskond pääses tänu 23-aastase kaitsja hooaja teisele tabamusele ning Patrick Marooni ülekaalu väravale 2-0 ette enne, kui Scott Hartnell kohtumise keskel külalised tabloole sai.

Blue Jacketsi peatreener John Tortorella märkis pärast mängu, et temale tundus teise kolmandiku põhjal nagu kohtumine hakanuks tema meeskonna poolele kalduma. Kolmandat järjestikust võõrsilvõitu Tortsi meestele aga siiski ei tulnud

Viimasel kolmandikul jõudis samuti trauma tõttu viimastest kohtumistest puudunud kaitsja Josh Manson oma 33. kohtumises karjääri esimese väravani ning Bruce Boudreau hoolealused hoidsid edu lõpuni. Täpselt minut enne lõppu tuli Hartnelli poolt veel külaliste teine, aga sellele vastas kiirelt Clayton Stoner.


Ducks teeb täna põgusa kõrvalepõike San Josesse enne, kui jätkab kodumängude seeriaga. Neid tuleb uuel nädalal veel kolm.

Teised kohtumised

Toronto Maple Leafs 1 - 2 Detroit Red Wings (tipphetked)

Henrik Zetterbergist sai kummalise sinise joone pealt tehtud pehme pealeviskega Red Wingsi ajaloos viies mängija, kes klubi eest skoorinud 300 korda. Minut enne normaalaja lõppu pakkus Dion Phaneuf külalistele külma dušši, skoorides üle 33 mängu oma esimese, aga lisaajal sai omakorda kodumeeskond krae vahel vett tunda. Jakub Kindl skooris ilusa soolokolli, mille peale pidid kõik silmi pilgutama, et seda uskuda.

New Jersey Devils 4 - 2 Chicago Blackhawks (tipphetked)

Blackhawksi probleemid välismängudes jätkusid väga nukra esitusega. See oli nii kehv, et Jonathan Toews oli 0-2 augus juba sedavõrd närvis, et pidas oma karjääri neljanda kakluse. Corey Crawford sai mängida vaid avakolmandiku, lastes kolm tükki 13 pealeviskega.

Carolina Hurricanes 1 - 4  Dallas Stars (tipphetked)

Nädala alguses Torontos koperdanud Stars on ree peale tagasi jõudnud. 22 punkti hooaja esimese 13 mänguga on klubi rekordi kordus. Varem saadi sellega hakkama hooajal 2011/12.

Colorado Avalanche 1 - 2 New York Rangers (tipphetked)

Rangers tuli kaotusseisust välja ja skooris enda kaks vaid 21-sekundilise vahega. Võiduvärava teinud Oscar Lindberg on üle 25 aasta esimene Rangersi kollanokk, kes hooaja esimesest 13-st mängust saanud seitse tabamust.

Edmonton Oilers 1 - 2 Pittsburgh Penguins (tipphetked)

Jordan Eberle hooaja esimene mäng lõppes kaotusega tänu Daniel Sprongi ja Phil Kesseli tabamustele. Penguins näitas kõva vaimu. Enne kohtumist tuli uudis, et Pascal Dupuis on haiglasse viidud.

Kommentaarid