Hamonic pakub huvi viiele klubile

Sel nädalal sai avalikuks, et mängijateturul on saadaval üks kvaliteetne kaitsja. Travis Hamonic soovib New York Islandersist lahkuda. Ise teatas ta hiljem, et on valmis hooaja New Yorgis lõpuni mängima, aga tõenäoliselt kolib ta siiski mujale. Võimalikke sihtpaiku on viis.

(foto: nypost.com)
Winnipeg Jets

Jets on väidetavalt Hamonici esimene valik. Tegu oleks ka igati loogilise paariminekuga. 25-aastane kaitsja on sündinud Winnipegi külje all St. Malos. Ka klubi ise võiks kaitse täiendamisest huvitatud olla, sest seni on endale lastud üle kolme värava mängus.

Calgary Flames

Ka Flames vajab kaitsesse abi. Hetkel ollakse enim väravaid lasknud meeskond ja seda ka pika puuga. 74-le järgneb Edmonton Oilers 63-ga. Klubi geograafiline asukoht vastab samuti Hamonici soovile.

Edmonton Oilers

Oilers on ka loogiline sihtkoht. Kaitse habras ja sobib asukoha poolest. Kuigi raske on ette kujutada, kuidas kaubale saadakse. Oilers on öelnud, et 20-aastane kaitsja, 2013. aasta drafti avaringi valik Darnell Nurse on juttudest väljas ja vaevalt, et Islanders kedagi teist kaitsest tahab. Hammast ihutakse ehk mõne ründaja peale, kuid vaevalt, et neidki Oilers loovutab

Colorado Avalanche

Patrick Roy meeskond on viimasel ajal kaitset parandanud, aga hooaja üldnumbritega kuulutakse ikkagi liiga viimase kümne sekka. Mitmed Avalanche'i mängijad, ees otsas Matt Duchene'iga, on kuulujuttudesse sattunud, seega aktiivselt mingisuguseid tehinguid otsitakse. Ent Denver asub Winnipegist ja Lääne-Kanada klubidest päris kaugel.

Minnesota Wild

Wild on nendes juttudes üsna üllatuslik klubi. Kaitse on seni küll üks nõrkadest kohtadest olnud, aga meeskonnas on perspektiivikas grupp sinise joone mehi, kes alles aasta tagasi aitasid klubi kaitsenumbrite osas etteotsa. Hamonici võiks Wildi puhul võluda see, et välja toodud seltskonnast ollakse kõige lähemal karikavõidule.

Kommentaarid