Canucksi peamänedžer teatas, et Sedinid ei lähe enne karjääri lõppu kuhugi

Kuna Vancouver Canucks on pärast 2011. aasta finaalseerias osalemist üsna valusalt liiga ladvikust alla kukkunud, siis on iga-aastaselt spekuleeritud vendade Sedinide tuleviku üle. Nüüd näib, et nendele juttudele võib lõplikult joone alla tõmmata. Klubi peamänedžeri Jim Benningu sõnul ei lähe nad enne karjääri lõppu kuhugi.

(foto: vancouversun.com)
Sedinide tulevik kerkis sel nädalal päevakorda nähtavasti seetõttu, kuna selgus, et San Jose Sharksi sümbol Patrick Marleau võib olla klubist lahkumas. Paraku pidid aga kõik intriigi otsivad ajakirjanikud pettuma.

"Jah, seda võib kindlalt öelda," vastas Benning küsimusele, kas Sedinid lõpetavad karjääri Canucksi mängijatena. Klubi juht lisas: "Nad on endiselt väga head mängijad, mille tunnistajateks hiljuti Columbuses olime. Nad on meie liidrid."

Canucks alistas teisipäeval Columbus Blue Jacketsi 5-3. Henrik sai seal kirja kaks väravat ning ühe söödu ja Daniel ühe värava ning kolm söötu.

35-aastased kaksikud, kes praeguse lepinguga palgal kuni 2018. aasta suveni, on tänavu 17 mänguga kahe peale kogunud 28 punkti. Ründetootlikuse kõrval hindab Benning nende puhul ka liidriomadusi.

"Nad on mängijad, keda soovime riietusruumis oma noorte kõrvale, et nähtaks kui kõvasti treeningutel pingutatakse," märkis Benning, vihjates et noori hakatakse aina rohkem meeskonda tooma.

Kommentaarid