Travis Hamonic tahab Islandersist lahkuda

Kuulujuttude veskid on taas korraliku portsu vilja juurde saanud. Väidetavalt peab New York Islanders peagi hakkama saama Travis Hamonicita. 25-aastane kaitsja on hooaja algusest saadik perekondlikele põhjustele viidates klubivahetust soovinud.

(foto: newsday.com)
Kuulduste kohaselt tahab mullu 33 punktiga oma karjääri parima aasta teinud Hamonic siirduda mõnda Lääne-Kanada klubisse. Kõne alla võiksid tulla ka teised lääneranniku satsid.

Islanders on üritanud aktiivselt sobivat tehingut leida, aga see pole muidugi lihtne. Poole hinnaga ei saa ära anda venda, kes hetkel selge ülekaaluga kogunud meeskonna eest enim mänguaega. Hamonic pole tuntud punktimasinana, kuid suudab erinevates olukordades efektiivselt mängida ja nii on tänavu tema keskmiseks mänguajaks kujunenud 23:20.

Ligi 350 põhihooaja mängu jagu kogemusi omandanud kaitsja on ka soodsa lepingu peal. Keskmine töötasu on veidi alla 3.86 miljoni ning pikenduse jutte ei pea temaga pidama kuni 2019/2020 hooaja lõpuni.

Islanders nõuab Hamonici vastu samaväärset meest ning seetõttu ongi tehing venimas. Noorukid või drafti valikud klubile huvi ei paku.

Konkreetsemad on üleminekujutud seoses teise kaitsja Trevor Daleyga. Alles suvel Dallas Starsist Chicago Blackhawksi ridadesse rännanud kanadalane on huvi pakkumas Ottawa Senatorsile.

Väidetavalt on karikakaitsja vastu soovimas drafti 2. ringi valikut ja ühte kahest ründajast. Kandidaatideks on Matt Puempel ja Shane Prince, kes mõlemad endised 2. ringi valikud.

Kommentaarid