Ennustusvihjed 07/11/15

Blackhawksi üllatavalt kehv esitus rikkus eile ideaalse õhtu. Leafs tahtis asja põnevaks teha, aga läks siiski õnneks. Penguins jättis Oilersi avakolmandikul vaid viie pealeviske juurde ning tegi järjekordse muljetavaldava kaitseesituse. Ducks tõi ka lõpuks ühe võitva panuse koju.

(foto: AP)
Washington Capitals vs Toronto Maple Leafs - Capitals -1 @ 1.80, 4 ühikut

Pole vast mõtet Leafsi rohkem enam materdada. Eelmistes valikutes on kõik juba kirjas. Capitalsi koefitsiendid nii tavavõidule kui normaalajaga võidule veidi liiga väiksed, seega püüaks siit väikest händikäpi. Meeskond seni väga hästi kodus skoorinud ja teist õhtut järjest mängiva satsi vastu ei peaks see raskuseid valmistama.

Montreal Canadiens vs Boston Bruins - üle 5.0 värava (k.a KV & LA) @ 1.70, 4 ühikut

Bruins teinud huvitava otsuse ja jätnud Tuukka Raski pingile, seega ei saa automaatselt Canadiensi võitu panna :). Nii loodaks selle Bruinsi trendi peale, mis meeskonda tänavu on saatnud. Oma puuri ei suudeta lihtsalt korras hoida ja see toob aina vähemalt viie väravaga mänge. Canadiens samuti viimasel ajal ainult suuri skoore teinud - viimases kaheksas vaid üks mäng alla viie väravaga.

Kings & Rangers kombo @ 2.78, 3 ühikut

Kings viimasest kolmest kaotanud kaks, aga üldjoones siiski viimasel ajal korralikult mänginud ja Florida päikesepoiste vastu võiks taas võiduraja üles leida. Panthers kaotanud neli jutti ning LA-st saanud viimase 12 külastuse käigus vaid kaks võitu.

Rangers mängib teist õhtut järjest ja uljad koiotid võivad üllatada, aga New Yorgis käis Rangers neist juba üle ja tahaks uskuda, et eelmise hooaja põhiturniiri võitja suudab siiski ühe liiga eeldatava nõrgima vastu hooaja seeria võita. Alain Vigneault meeskonnal seitse mängu järjest punkt kirjas ning neist on saadud kuus võitu.

Kommentaarid