Ennustusvihjed 08/11/15

Teist õhtut järjest rikkus ühe favoriidi uimane tegutsemine perfektse seeria. Kasum tuli aga siiski kätte ehk nurisemiseks põhjust pole. Kombo võitis ülivõimsalt (mõlemad mängud 4-1) ning Bruinsi kohtumine ei valmistanud väravate osas endiselt pettumust.

(foto: chicagotribune.com)
Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.85, 4 ühikut

Blackhawks on viimasel ajal koperdanud, aga peatreener Joel Quenneville võiks oma meeskonna siin uuesti korralikult mängima panna. Maha pesemist vajab häbi, mis tuli viimases kodumängus St. Louis Bluesi vastu, kui kolmeväravaline edu maha mängiti. Oilers on karikakaitsja jaoks soodne vastane - viimasest kaheksast vastasseisust seitse võitu, neist kuus normaalajaga.

Islanders vs Bruins & Red Wings vs Stars mõlemas normaalajaga üle 4.5 värava @ 2.41, 3 ühikut

Seni vaid kahes Bruinsi kohtumises olnud normaalajal vähem kui viis väravat. Islandersil olnud viimasel ajal mõned nürid ründeesitused, aga seda eeldatavasti seetõttu, et esistaar John Tavares oli audis. Korra tänavu juba omavahel mängitud ja siis oli 8 tabamust.

Red Wings muudkui korraldanud väikese skooriga mänge, kuid Starsi alistamiseks tuleb nad lihtsalt üle skoorida. Neil sarnaselt Bruinsile hetkel kirjas vaid kaks mängu, kus normaalajal olnud vähem kui viis väravat. Suurt skoori lubavad ka eelnevad omavahelised kohtumised - mullu skoorideks 7-6 ja 5-2 ning aasta enne seda 5-1 ja 4-3.

Tulemused.

Kommentaarid