Ennustusvihjed 06/11/15

1-1-1 seeria eilsete valikutega. Lightning tegi oma töö kindlalt ära, aga Wild sai valusa ja kummalise väravaga kaotuse. Washingtonis oli vähem kui poole mänguajaga neli tükki olemas, aga kohtumise teise poolega saadi kirja vaid üks tühja väravasse läinud tabamus.

(foto: USATSI)
Toronto Maple Leafs vs Detroit Red Wings - Red Wings võit @ 1.88, 4 ühikut

Tundub, et Red Wings hakkab uuesti hoogu koguma. Kirjas kaks järjestikust võitu. Leafs on seni kogu hooajaga saanud sama arvu võite. Korra on tänavu juba omavahel mängitud ning Red Wings näitas Mike Babcockile, millest endine peatreener puudust peab tundma. Kodus tuli kindel 4-0 võit. Siin peaks tulema kahest kaks.

Edmonton Oilers vs Pittsburgh Penguins - Oilers alla 2.5 värava @ 1.72, 4 ühikut

Oilers seni skoorinud keskmiselt 2.77 väravat mängu kohta, aga pärast Connor McDavidi kaotamist peaks meeskonnas olema paras leina meeleolu. Penguins seni lasknud keskmiselt vaid 1.83 väravat ja usutavasti suudetakse uljaid Oilersi poisse ohjata. Isegi koos varuväravavahi Jeff Zatkoffiga, kellel tegelikult ollakse teene võlgu. 28-aastase ameeriklase tänavuses ainsas mängus lasti Buffalo Sabresil teha koguni 53 pealeviset.

Anaheim Ducks vs Columbus Blue Jackets - Ducks normaalajaga võit @ 1.97, 3 ühikut

Ducks on hakanud oma mänguvormi vaikselt parandama ning siin saab seda jätkata meeskonna vastu, kellel nelja päeva jooksul kavas juba kolmas mäng. Jakid olid juba eile LA-s kohati raskustes, kui teisel kolmandikul ei tulnud neilt mitte ühtegi väravale läinud pealeviset.

Stars & Blackhawks kombo @ 3.11, 2 ühikut

Stars kohtub Hurricanesiga, kellega võrreldes on seni kogutud kaks korda rohkem punkte. Seejuures on võidetud kümme viimasest 14-st omavahelisest mängust.

Blackhawks tänavu võõrsil olnud suurtes raskustes ja kaotanud kodust eemal neli mängu järjest, aga viimane viiene välismängude kaotusteseeria on pärit üleeelmisest hooajast. Meeskond on liiga hea, et aina võõrsil koperdada. Vastas Devils, kes näidanud hiljuti head hoogu, aga neli tänavusest kuuest võidust tulnud pärast normaalaega ehk meeskond saanud seni roppumoodi õnne.

Kommentaarid