Ennustusvihjed 22/11/15

Eilsete valikutega tuli kolmas edukas õhtu järjest. Kuigi Bruinsi mängus pidi pikalt närveerima. Leafs alustas "vale" puurivahiga ja kui pärast mitmeid suurepäraseid tõrjeid tunduski, et vähemalt lisaaeg venitataksegi välja, siis võttis Zdeno Chara asja enda peale (nii nagu kaptenid peavadki tegema) ja pani võrku oma hooaja kolmanda kolli.

(foto: zimbio.com)
Montreal Canadiens vs New York Islanders - Canadiens üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.75, 4 ühikut

Meeskonnad kohtusid alles paar päeva tagasi New Yorgis ja Canadiens võidutses Carey Price'i tagasituleku mängus 5-3. Hooaja esimeses omavahelises vastasseisus saadi võit kätte 4-1. Kodupubliku ees on tänavu vaid kolm korda jäädud vähem kui kahe värava peale. Kuna üks nendest juhtudest oli eelmine matš, siis võib hinnata selle juhtumist ebatõenäoliseks. Tänavu pole veel kordagi kodus kaks mängu järjest vähem kui kolmega lõpetatud. Islanders pole kolm mängu järjest võõrsil üle kahe lasknud, aga neljase seeria saavututamine tundub nii raske vastasega mängides keeruline.

Columbus Blue Jackets vs San Jose Sharks - Blue Jackets võit @ 1.88, 4 ühikut

Olgu selleks põikpäisus või mis tahes, lihtsalt kui midagi on juba ette võetud, siis tuleb see lõpuni viia. Ehk panustame taas võõrsil mängiva Sharksi vastu. Meeskond ühe võidu kaugusel, et lõpetada hooaja pikim kuuemänguline välisturnee kaotusteta, mis oleks uskumatu saavutus. Seda tuleb aga teha meeskonna vastu, kes kodus võitnud kolm järjest. Sergei Bobrovski on pärast masendavat hooaja algust kogunud 11-st mängust kaheksa võitu, lastes keskmiselt vaid 2.04 väravat. Vaid kaks lasi ta ka siis, kui need kaks tänavu esimest korda kohtusid. Sinijakid võitsid San Joses 5-2. Seejuures on võidetud seitse viimasest üheksast omavahelisest matšist.

Kommentaarid