Detsembri parimad: Getzlaf ja Gaudreau

Kuna eile oli vaja kogu tähelepanu anda talveklassikule, siis on NHL teinud eelmise kuu parimad teatavaks alles täna. Kuu parimaks mängijaks valiti Ryan Getzlaf, kes edestas Patrick Kane'i ja Sergei Bobrovskit. Parimaks uustulnukaks osutus Johnny Gaudreau.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
Anaheim Ducksi kapten Getzlaf korjas detsembris 20 punkti, millest 15 olid söödud. Selle punktisaagiga püstitas ta ka Ducksi rekordi. Tema vedamisel võitis Ducks 14-st matšist kümme ja tõusis liigatabeli liidriks. 29-aastane ründaja on tegemas järjekordselt vägevat hooaeg ja ennast taas põhihooaja MVP juttudesse mahutamas. Punktide edetabelis on ta hetkel neljandal kohal. Esikohast on puudu vaid viis silma.

(foto: axs.com)
Gaudreau, 2011. aasta drafti 4. ringi valik, korjas möödunud kuul 14 matšiga 13 punkti, millest kaheksa olid väravad. Temast sai alates 1987. aastat noorim Flamesi mängumees, kes on kübaratriki kirja saanud. Need kolm väravat aitasid Flamesil alistada karikakaitsja Los Angles Kingsi enda. 21-aastane ründaja on hetkel kollanokkade resultatiivsustabelis teisel kohal. Liidri Filip Forsbergiga on vahe viis punkti. Detsembri parima uustulnuka valimisel edestaski ta just Forsbergi, kes oli novembri parim. Lisaks jättis Gaudreau enda selja taha Michael Hutchinsoni, Aaron Ekbladi, Mike Hoffmani ja Antti Raanta.

Kommentaarid