Hea uudis Flyersile: Timonen on väljakule naasmas

Suvel sai Philadelphia Flyers teada, et tõenäoliselt tuleb kogu hooaeg hakkama saada ilma kaitseliini liidri Kimmo Timonenita. Viimased uudised on aga hoopis palju helgemate toonidega. Märtsis 40. sünnipäeva tähistav soomlane saab karjääri lõpetada viimase hurraaga.

(foto: Getty Images)
Otseloomulikult ei kiirustata tõsisest traumast taastunud mängumehe väljakule saatmisega, aga Timonen peaks algaval nädalavahetusel arstidelt saama rohelise tule. "Olen tema pärast elevil, et ta on terveks saanud ja ühtlasi valmis naasma. Ta on meeskonna jaoks pikalt olnud väga väärtuslik mängumees," rääkis eile Flyersi peatreener Craig Berube.

Olles mulluste playoffide avaringi edasipääsust jäänud vaid ühe võidu kaugusele, ei ole Flyersi tänavune hooaeg kukkunud välja selline nagu loodeti. Küll pole aga seis veel väga lootusetu ja Timoneni naasmine peaks kindlasti meeskonna playoffide võimalusi tõstma.

Kaitse on soomlaseta selgelt kärisenud. Endale on lastud keskmiselt 2.94 väravat mängus ja sellest on halvemad olnud vaid kuus satsi. Sellest tingituna on meeskond playoffidesse kvalifitseerumisega hädas olgugi, et hetkel on liiga resultatiivsustabeli esimese nelja seas kaks Flyersi meest.

Kommentaarid