Leafsi endine boss: "Seda meeskonda ei anna juhendada."

Toronto Maple Leafsi enesealgatuslik süttimine on järjekordselt kuumaks teemaks ning sellega seoses on veelgi õli tulle valanud meeskonna endine peatreener Ron Wilson. Enne Randy Carlyle'i meeskonda tüürinud endise klubi mängija sõnul on praegust meeskonda võimatu juhendada.

(foto: twopadstack.net)
"Ma ei näinud kordagi tõestust selle kohta, et meeskond mängib kaitses pühendunult. Vahest nad tegid seda, aga enamasti siiski mitte ja selle tulemusena vallandati Randy," kommenteeris Wilson. "Vallandamise põhjuseks on igasugune järjepidevuse puudumine."

Wilson juhendas Leafsi 2008/09 hooaja algusest kuni 2012. aasta kevadeni, mil ta 18 mängu enne hooaja lõppu kinga sai. Ka tema ajal oli meeskonnal kaitsmisega tõsiseid probleeme. 2.99 endale lastud väravat mängus oli parim, mis hooaja lõikes saavutada suudeti, Mitmed meeskonnaliikmed alustades kaptenist Dion Phaneufist on endiselt koosseisus ja Wilson peaks nende mängijaomadusi tundma väga hästi.

"Mitmed meeskonna selgroo moodustavad mängijad on kahe-kolme treeneri juhendamisel läbikukkunud, seega peavad probleemid olema nende süü," tõdes Wilson. "Tekib aimdus, et osad neist on juhendamatud."

Nende lausetega oli saag käima tõmmatud ja loomulikult mindi siis ka Leafsi mängijatelt aru pärima. Üks neist oli Phil Kessel, kellest Wilson tegelikult pigem heas võtmes rääkis, märkides et ta võiks olla eduka meeskonna aluseks.

Neljandat hooaega järjest Leafsi suurima väravaküti ja edukaima sööduandja au suunas liikuv ründaja reageeris arupärimisele muidugi tuliselt.



Carlyle'i järgne ajastu algab Leafsil täna kohtumisega Washington Capitalsi vastu. Ajutiseks peatreeneriks on määratud Peter Horachek, kes täitis varem abitreeneri kohustusi. Ta oli mullu ajutine peatreener ka Florida Panthersi juures.

Kommentaarid