Wild hankis uue väravavahi

Küll see käis alles kähku. Eile sai kirjutatud, et Minnesota Wild on tänu oma nõrkadele väravavahtidele playoffide konkurentsist välja jäämas ja hädasti oleks vaja seisu värskendada. Nüüd on klubi ka selle käigu ära teinud. Arizona Coyotesist toodi Devan Dubnyk.

(foto: Mark J. Rebilas/USA TODAY Sports)
28-aastane Dubnyk pole küll päris Cam Talbot või Dustin Tokarski, kelle nimed sai eelnevas artiklis õhku paisatud, aga sellegipoolest on ta uus lüli lagunevasse kaitsemüüri, mis äkki suudab selle ka ära tsementeerida.

Endine Edmonton Oilersi ja Nashville Predatorsi puurilukk toob "hoki osariigi" meeskonda tänavusest hooajast kaasa üsna soliidsed numbrid. Coyotesile tõi ta 16-st alustatud mängust üheksa võitu, lastes enda selja taha keskmiselt 2.72 väravat mängus, hoides tõrjeid 91.6% juures. Ta on üks üheksast vähemalt 15 kohtumises osalenud väravavahist, kellel on kirjas rohkem võite kui kaotusi ja kes on 5 vs 5 või 4 vs 4 mänguolukordades hoidnud oma tõrjeid vähemalt 93% juures Temal on selleks numbriks 93.2%. See viimane osa on iseenesest täitsa muljetavaldav.

Wild andis Dubnyku eest Coyotesile tänavuse drafti 3. ringi valiku.  Kanada koondisega kolmel MM-il mänginud väravavaht tõmbab kahe hooaja jooksul neljanda erineva särgi selga juba täna õhtul, kui Wild mängib võõrsil Buffalo Sabresiga.

Kommentaarid