Islanders peab kuni kaheksa nädalat Okposota hakkama saama

New York Islanders jätkab pärast Tähtede mängust tingitud pausi hooaega Metro divisjoni liidrina, kuid kõigi eelduste kohaselt ootavad ees rasked ajad. Kyle Okposo ei ilmunud täna trenni ning ta peab ülakeha vigastuse tõttu jäält 6-8 nädalaks eemale jääma.

(foto: Jerome Miron/USA TODAY Sports)
Talendikas ründaja, kes kostitas hiljuti Pittsburgh Penguinsi nelja väravaga, on hetkel meeskonna resultatiivsustabelis liidrist John Tavaresest maas vaid ühe silmaga. 30 söödupunktiga on ta meeskonna parim abistaja. Tema puudumine on Islandersi jaoks tõsine hoop.

Kui läheb hästi, siis naaseb Okposo märtsi keskel, kui põhiturniiri lõpuni on veel vaid 11 kohtumist minna. 3.15 väravat mängus produtseeriv Islandersi rünnak on hetkel liiga üks parimaid - ees on vaid Tampa Bay Lightning 3.21-ga - aga ilma Okposota mängides võib oodata väravate mõningast kokku kuivamist. See jätab Islandersi omakorda divisjoni tiitliheitluses pahasse olukorda.

Penguinsi edestatakse hetkel kolme punktiga. Selja tagant on veel tulemas ka New York Rangers ja Washington Capitals. Sellises konkurentsis pole kerge ellu jääda ja kui paljud on salamisi Islandersi juba vähemalt konverentsi finaali paigutanud, siis nüüd tuleb hakata neid hinnanguid üle vaatama. Võimalik, et Islanders kukub ikkagi lõpuks wild-cardi koha peale.

Okposota mängud algavad homme, kui Nassau Coliseumit väisab naaber Rangers.

Kommentaarid