Ducks oli põnevusmängus Bluesist parem

Anaheim Ducks jätkab üheväravaliste võitude välja viilimisega. Läinud ööl käis külas St. Louis Bluesi meeskond ja olgugi, et Ducks lasi 60 minuti jooksul ennast üle mängida, siis saadi sellest hoolimata 4-3 võit kätte. Selleks tuli Blues mitu korda maha raputada.

(foto: Jae C. Hong/AP Photo)
Kodumeeskond võitis avakolmandiku 1-0. Ryan Getzlaf tähistas ülekaalu väravaga liiga eelmise kuu parima mängija tiitlit. Üllataval kombel esimese 20 minuti jooksul väravate lisa ei tulnud olgugi, et kahe peale saadi kirja 26 pealeviset.

Teisel kolmandikul oli Blues pealevisetega 18-7 üle, aga pidi siiski korduvalt kaotusseisust välja ronima. Pärast seda kui T.J. Oshie oli teinud 1-1 viis õlavigastuse seljatanud Kyle Palmieri kuuendal minutil Ducksi taas ette. Minuti hiljem võttis aga Blues taas järgi - 2-2 Kevin Shattenkirki poolt. Seejärel viis Andrew Cogliano kodumeeskonna uuesti ette, aga Blues võttis taas järgi. 3-3 viik tuli ülekaalust Alexander Steeni poolt veidi enam kui kolm minutit enne kolmandiku lõppu.

Pärast teise kolmandiku mürglit sai viimasel perioodil näha vaid ühte väravat. Ducksile tõi kolmandiku keskel võidu Matt Beleskey. 26-aastase ründaja jaoks oli see hooaja 16. tabamus ja viis neist on olnud võiduväravad. Sellega jagab ta nende arvestuses liiga esikohta.

Frederik Andersen sai hooaja 21. võidu 39 tõrjega. Martin Brodeur lükkas Bluesi väravas kõrvale 29 üritust.


Ducks on nüüd kodus Bluesi vastu võitnud üheksa järjestikust mängu.

Teised kohtumised

Buffalo Sabres 0 - 2 Florida Panthers (tipphetked)

Väga kerge tööpäev Panthersi jaoks. Väravad tehti juba avakolmandikuga ära. Roberto Luongole hooaja teine ja karjääri 68. nullimäng 33 tõrjega. Läbi aegade edetabelis on ta nullimängude arvestuses nüüd 13. mees.

New Jersey Devils 2 - 4 Montreal Canadiens (tipphetked)

Devils punnitas kenasti, aga siiski selge võit Canadiensile. Kaks väravat tuli Michael Bournivali poolt. P.K. Subban lõpetas kolme sööduga ja Carey Price tähistas oma karjääri 400. mängu 200. võiduga. Kokku on Canadiensi ajaloo jooksul vaid kolm puurivahti 400 mängu kirja saanud.

Pittsburgh Penguins 6 - 3 Tampa Bay Lightning (tipphetked)

Sidney Crosby poolt karjääri 27. nelja punktiga mäng. Kõik need olid söödud. Kahe tabamusega oli värava ees kõige edukam endine Lightningu mees Steve Downie. Kohtumine tuli lõpetada ilma ühe vilemeheta, kes üks hetk jääle oksendas ja ilmarahvale oma õhtust menüüd tutvustas. Penguinsi mäng voolas veatult olgugi, et hommikuses trennis mindi omavahel tülli.


Carolina Hurricanes 2 - 1 Philadelphia Flyers (tipphetked)

Ilma Jeff Skinneri ja Aleksandr Sjominita mänginud Hurricanes pole tänavu tihti üle kahe värava mängus teinud, aga kukkus välja niimoodi, et siin piisas sellest võiduks. Flyers sai tabloole alles viimasel kolmandikul 0-2 seisu peal.

Minnesota Wild 3 - 1 Toronto Maple Leafs (tipphetked)

Sarnaselt tänavusele hooajale oli Wildil ka mullu detsembris suuri raskusi. Lõpuks pääseti aga siiski tänu tugevale lõpule playoffidesse. Ajalugu kordub? Soliidne võit Leafsi vastu võib sellele vihjata küll.

Colorado Avalanche 2 - 1 (KV) Edmonton Oilers (tipphetked)

Oilers on viimasel ajal teinud selge edasi sammu ning hakanud punkte koguma, kuid kõik kohtumised kipuvad ikkagi kaotusega lõppema. Siin ei suudetud oma kolmanda perioodi ülekaalu ära kasutada, kui Avalanche sai oma esimese pealeviske kirja alles 8. minutil ja lõpuks oldi nende arvestuses üle 12-3.

Calgary Flames 1 - 2 New York Islanders (tipphetked)

Külalistele tõid võidu John Tavarese tabamused. Islandersile meeldib väga läänekonverentsi satside vastu mängida. Tänavu on nüüd 13-st kohtumisest kirjas 11 võitu.

Kommentaarid