Tähtede mängu drafti avavalikuks osutus Ryan Johansen

Kui kihlveokontorites olid tänavuse Tähtede mängu drafti avavaliku favoriitideks peavoolu nimed nagu näiteks Aleksandr Ovetškin, siis reaalsus kukkus välja hoopis teistsugune. Nick Foligno valis drafti esimese valikuna oma satsi klubikaaslase Ryan Johanseni.

(foto: Getty Images)
Jonathan Toewsi meeskonna esimeseks valikuks osutus Phil Kessel. Sellest hoolimata kujunes aga õhtu suurimaks staariks ikkagi Ovetškin. Venelane korraldas põhjaliku kampaania selleks, et tema jääks drafti viimaseks valikuks. Selle "au" eest on ette nähtud uus auto.

(foto: Twitter @PeteBlackburn)
Ovetškini unistus tuli ka drafti edenedes aina lähemale. Muu hulgas toimus ürituse teises pooles ajalooline Tähtede mängu drafti läbi aegade esimene vahetustehing. Toewsi meeskond vahetas Kesseli Tyler Seguini vastu välja. Täpselt nii nagu päriselus, kui Boston Bruins 2009. aasta sügisel Kesseli teenetest loobus ja sai Toronto Maple Leafsi käest muu hulgas vastu 2010. aasta drafti avaringi valiku, kelleks osutus Seguin.

Vabas õhkkonnas toimunud üritusel olid arvatavasti vaid viisakad ja viksid Tampa Bay Lightningu mängijad - kes sattusid erinevatesse meeskondadesse - ning kollanokad kained. Enim läks muidugi käest ära nendel, kes kõike kauem kulisside taga pidid istuma. Üks neist oli Ovetškin.


Sellele eelnes pikk Vladimir Tarasenko lavale mitte laskmine, sest loomulikult oli vaja kaasmaalasega tähtsal päeval selfie teha. Sellele järgnes intervjuu Mark Giordano süles.


Autounistus purunes päris viimasel hetkel. Ovetškin sai Foligno meeskonna poolt valituks eeleelviimasena.


Rohkelt ihaldatud auto konkurentsi jäid Ryan Nugent-Hopkins ja Filip Forsberg. Jõuti veel ühe drafti esmakordse ettevõtmise juurde ning viimane valik otsustati fännihääletusega. Selle küsimus oli lihtne - kumb sobib paremini Foligno meeskonda? Nugent-Hopkins jäi ühe protsendiga peale. Edmonton Oilersi mees läks oma homsete meeskonnakaaslaste sekka ära, kuid pidid veel tagasi tulema. Tehti ootamatu pöörang ning auto said mõlemad. Kui eelnevalt on selleks olnud Kia, siis nüüd jagati välja Honda Accordid.


Toewsi meeskonnas on üks liige vähem, kuna esialgu välja hõigatud info selle kohta, et Johnny Gaudreau on Sidney Crosby asendusmängja osutus valeks. Calgary Flamesi ründaja sattus küll Toewsi meeskonda, aga tema osaleb koos Mike Hoffmaniga vaid osavusvõistlusel. Kollanokkadest jäid Foligno meeskonnale Jonathan Drouin ja Jiri Sekac.

Kommentaarid