Mark Arcobello järgmine peatus: Pittsburgh

Ei ole lihtne see tavalise Tõnu elu Ameerika profispordi liigades. Nagu maailma läbi aegade kõige lahedam korvpallur (subjektiivne hinnang) Martin Müürsepp oma 40. sünnipäevaks valminud DVD-s "NBA episood" meenutab, siis uudis klubivahetusest võib tulla kõige ootamatumal hetkel. Tema sai oma siirdumisest Dallas Mavericksi teada pärast ränkrasket treeningut.

(foto: Getty Images)
Mark Arcobello siirdus alles 29. detsembril Edmonton Oilersist Nashville Predatorsi, kuid pikalt ta seal pesitseda ei saanud. 26-aastane ründaja waive'iti selle nädala alguses ja homme hommikul voodist tõustes peab ta ennast näpistama. Arcobello mängijaõigused korjas endale Pittsburgh Penguins.

Eelmisel hooajal Oilersi eest regulaarselt mänguaega koguma hakanud Arcobello jõudis Predatorsi esindada neljas kohtumises. Debüütmängus Los Angeles Kingsi vastu tuli tema poolt kohe esimene värav, aga õiget kohta ta endale meeskonnas ei leidnud. Keskmine mänguaeg jäi kümne minuti kanti.

Penguinsis ei saa ka kindlasti elu kerge olema ja mänguaeg peaks tagumistes ründekolmikutes jääma samuti kümne minuti kanti, aga vähemalt saab ta nüüd iga päev Sidney Crosby'le enne trenni "tere hommikust" öelda.

Kommentaarid