Teatati Tähtede mängu asendusmängijad

Nimekiri mängijatest, kes tänavusest Tähtede mängust eemale jäävad on hakanud tasapisi venima nagu kummiliim. Ei ole välistatud see, et enne 25. jaanuaril peetavat matši tuleb langejaid veelgi. Esialgu on aga teatatud praeguste eemale jääjate asendusmängijad.

(foto: Daniel Kubus/Getty Images)
Jimmy Howard ja Pekka Rinne on asendatud Jaroslav Halaki ja Marc-Andre Fleuryga. New York Islandersi väravavaht Halak on üks peamistest põhjustest, miks meeskond on ootamatult idakonverentsi liidriks kerkinud. Ta on seni omadele toonud 23 võitu, lastes oma selja taha keskmiselt 2.22 väravat mängus. Tõrjed on tal 91.7% juures ja tal on kirjas neli nullimängu.

Fleury on Pittsburgh Penguinsile toonud 22 võitu ja liiga parim näitaja kuus nullimängu on aitanud tal hoida keskmist sisse lastud väravate arvu 2.16 juures. Tõrjed on kõrgeklassilised 92.6%. Fleury osaleb Tähtede mängus teist korda. Halaki jaoks on tegu esmakordse auga.

Tanner Pearson on asendatud Jiri Sekaciga. Montreal Canadiensi 22-aastane ründaja on seni 35 kohtumisega kogunud seitse väravat ja 15 silma.

Kommentaarid