Dan Carcillole kuuemänguline keeld

NHL on Tähtede mängu nädalat alustanud senise hooaja pikima mängukeeldu välja jagamisega. See läks Chicago Blackhawksi Dan Carcillole. Kuu lõpus 30. sünnipäeva tähistav ründaja peab kuuemängulise keeluga võtma pikemat sorti puhkuse.

(foto: Charles Rex Arbogast/The Associated Press)
Eelmisel hooajal haruldasel kombel mõlemat karikafinalisti esindanud, aga lõpuks kaotajate satsi sattunud, Carcillo korjas mängukeelu reedeses Winnipeg Jetsi vastu peetud matšis. Seal hakkas ta teise kolmandiku lõpusekunditel Mathieu Perreault kallal jõhkrutsema.


Kuumängulise keelu esimene matš oli juba Blackhawksi pühapäevane kaotus Dallas Starsile. Kurioosel kombel lõppeb Carcillo puhkus vahetult enne taaskohtumist Jetsiga. Kui ta järgmisel reedel peetavaks kohtumiseks meeskonna koosseisu mahub, siis saab tal kindlasti tulema üks väga valus õhtupoolik.

Ka aastatel 2011-13 Blackhawksi esindanud Carcillo on nüüd oma karjääri jooksul teeninud üheksa mängukeeldu, millega on tal tulnud vahele jätta 32 kohtumist. Tundub, et tema karjääri eesmärgiks on saada kokku terve hooaja jagu (82 mängu) vahele jäänud kohtumisi.

Kommentaarid